9/27/2015

Relaxing

Okei, aloitetaanpa perjantaista! Perjantaina en oikein tehny mitään, kävin aamulla Thean kanssa lenkillä. Se lenkki kesti vähä pidempää kun mitä kuviteltii kun jäätiin istuun keskelle mettää vaan jutteleen. On outoo kun Thea kertoo että islannissa ei oo hirveesti villieläimiä niinku esim. jäniksiä, peuroja tai hirviä. Siellä ei myöskään oo koppakuoriaisia tai käärmeitä, joten pelottelin sitä meidän lenkin ajan että täällä on tosi isoja koppakuoriaisia ja käärmeitä.
Ja kun pääsin takasin kotiin postimies toi paketin ja siellä oli äitiltä herkkuja! Olin tosi onnellinen kun sain herkkuja ja puhelimen koska edellisestä on näyttö rikki.








Lauantaina olin Thean ja yhen suomalaisen tytön Alenan kanssa kiertelemässä madridissa. Kierreltiin katuja ja käytiin syömässä. Oltiin syömässä semmosessa paikassa missä kaikki makso euron tai kaks euroo ja juomatkin oli tosi halpoja.









Tänään eli sunnuntaina olin patikoimassa paikassa nimeltä La pedriza. Alotettiin patikointi semmosesta kylästä ja päätepysäkki oli semmosella lammella. Patikoitiin ensin joku 10 kilometriä sitte pysähdyttiin sinne lammelle syömään ja uimaan, se vesi oli jäätävän kylmää (vesi tulee kai jostain vuoresta tai vuorilta). Kun oltiin uitu ja syöty jatkettiin patikointia ja mentiin toiset 10 kilometriä takasin sinne kylään missä bussi odotteli meitä. Oli tosi hauskaa, jalat on vähä muusina ja yläselkä sekä olkapäät palanu. Uus viikko alkaa taas ja uudet kujeet. Oon tosi onnelinen :)
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti