9/18/2015

Grazy

Viime viikonloppu oli niin mahtava että en malta oottaa mitä tänä viikonloppuna tapahtuu!
Täällä kylässä alko tiistaina jotkut juhlat. On kaiken näköstä kivaa ohjelmaa luvassa!
Tiistaina oli paikallisia bändejä ja semmonen naamias asu kilpailu. Kaikki oli pukeutunu hassuihin asuihin ja bändit oli tosi hyviä. 
Keskiviikkona aamulla oli jotkut kilpa-ajot ja illalla täällä oli soittamassa DJ.
Torstaina oli Fiestan avaus on illalla ja sitten on myös kaikkia bändejä ja ilotulitus.
Perjantaina on joku konsertti illalla sekä ilotulitusta ja näiden jälkeen on bileet jotka kestää kahesta aamu seittämään asti.
Lauantaina täällä on aamulla bullrun, eli härät juoksee tuolla kaduilla (aidatuilla kaduilla). Aamulla on myös joitain bändejä soittamassa. Illalla on sitten härkätaistelu joka on tuol isolla areenalla, on myös konsertteja ja bileet kahesta aamu seittämään niinkun perjantainakin.
Sunnuntaina on sama ohjelma kun lauantaina, eli on härkiä, musiikkia ja juhlimista.
Maanantaina on aamulla bullrun ja bändejä. Illalla on sitten taas härkätaistelu ja jotain konsertteja.
Tiistaina on illalla härkätaistelu! Sitten on joku holy water juttu ja sit on taas ilotulitusta.

Eli täällä on siis viikon kestävät juhlat ja mä en edes tarkalleen tiedä mitä nää paikalliset juhlii. Mutta mun host isä sano että tää sama kaava kiertää aina kylästä kylään ja että tää tapahtuu joka vuosi. Mennään yhen islantilaisen tytön Thean kanssa kattomaan härkiä lauantaina aamulla ja en malttais oottaa.

Tääviikko on ollu aika katastrofi täällä kotona, koska toi poika on ollu kipeenä. Sillä on kamala yskä ja koska sillä on myös astma ne ei oikein sovi yhteen. Maanantaina aamulla se ei menny kouluun kun oli kauhee yskä ja ehkä vähän lämpöö. Tiistaina heräsin sitten aamulla ja mietiskelin että menisköhän se kouluun, mun host isä heräs ja kerto että ne oli joutunu aamulla viiden aikaan käymään sen pojan kanssa terkkarilla koska se ei ollu kunnolla saanu henkee. Aamulla sitten kun oltiin syöty kävi sama homma että ei oikein henki kulkenu joten noi lähti sitten sairaalaan. Onneks niiden ei tarvinnu jäädä sinne yöks ja ne pääsi kotiin. Keskiviikkona poika oli paremmassa mutta jäi silti kotiin vielä parantumaan.
Torstaina ja perjantaina mulla oli sitten ihan normaalit työpäivät ja poika koulussa.


Tivoli

Tivoli
Tivoli

Thea



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti