10/12/2015

Spanish things

Joo taas on nähtävästi yks viikko vierähtäny kauheella vauhdilla.
Tänä maanantaina ei oo koulua koska on jonkin sortin pyhäpäivä. Tänä viikonloppuna tehtiin taas kavereiden kanssa paljon kivoja juttuja ja tottakai tutustuttiin uusiin ihmisiin.

Me oltiin perjantaina pubcrawlissa taas ja siellä oli tosi paljon uusia aupaireja ketä en ollu ennen nähny. Siellä oli myös jotain opiskelijoita, jotka käy täällä yliopistoo ja ei oikein tunne ketään. Toi on hyvä tilaisuus tutustuu uusiin ihmisiin.

Lauantaina mentiin Thean kanssa shoppaileen semmoseen isoon ostoskeskukseen joka oli noin tunnin matkan päässä keskustasta, myöhemmin illalla syötiin illallista semmosessa mexicolaisessa ravintolassa ja se oli ihan sairaan hyvää. 

Sunnuntaina oltiin Thean kanssa El rastrossa se on semmonen valtava paikka missä ihmiset myy kaikenlaista tavaraa kadulla (tori tai joku semmonen). 
Siellä oli kaikki tosi halpaa ja sieltä voit ostaa mitä vaan, siellä oli paljon kenkiä,vöitä, vaatteita, tauluja, laukkuja ja reppuja. Siellä oli myös tosi paljon ihmisiä ja ei oikein mahuttu liikkuun tai katteleen mitään, joka sunnuntai aamu kaikki menee tonne El rastroon!

Sunnuntaina sit myöhemmin, mentiin semmoseen tapas baariin jonka nimi on El Tigre. Tilattiin muutamat juomat ja syötiin hyvin. Täällä on ihanaa kun tilaa juotavaa saa tapaksia siihen päälle ja ne on yleensä niin mielettömän hyviä, että täällä tulee vaan syötyä ja juotua.

Viikot mulla on ollu aika rauhallisia. Viikolla en oikein tee mitään, viime perjataina aamulla kävin manikyyrissä ja sitten muina päivinä oon touhuillu kaikkee pientä. 
Haluaisin opetella syömään enemmän espanjalaista ruokaa ja kokeilla kaikkee uutta.
Musta tuntuu että syön kaikkee ihan liian normaalia täällä.

Täällä madridissa on ihan sikana kaikkia tän tyyppisiä ns. katutaiteilijoita.

El Rastro

El Rastro

Plaza Mayor

Rakastan näitä ihan sairaan isoja saippuakuplia!

Tässä on nää meidän tapakset ja juomat, mojitot on tuolla niin 0,75l, eikä maksakkaan kun kuus euroo!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti