10/26/2015

Me gusta mucho

Viikonloppu on taas ohi ja uus työviikko alkanu. Tää viikonloppu oli aika rauhallinen. Olin perjantaina syömässä illallista parin kaverin kanssa ja kiertelemässä Madridissa.
Lauantaina olin juhlimassa vähän ja oli tosi kiva ilta. Se on jännä kuinka tuolla clubeilla ja baareissa tutustuu niin moniin ihmisiin eri maista, suomessa tuntuu että koskaa tapaa uusia ihmisiä.
Mutta ehkä oon avoimempi ihminen tän kokomuksen jälkeen.
Tosiaan koko viikonlopun on ollu sirkus tossa ihan meidän taloo vastapäätä, ei onneks ollu niin kovaääninen kun se tivoli.
Sunnuntaina käytiin mun kavereiden kanssa isossa puistossa, sen nimi on Parque de El Retiro. Espanjalaiset menee sinne rentoutuun, siellä voit tehä ihan mitä vaan. Me vaan käveltiin ja kierreltiin siellä koko sunnuntai päivä.
Tänään oltiin ettimässä Thean kanssa halloween asuja, koska täällä halloweenina kaikki pukeutuu ja menee juhliin. 
Mutta ei me löydetty mitään kivoja, pitää tällä viikolla mennä uudestaan katseleen!


Auringon nousu

Tosi moni pelas tätä tuol Retirossa, tää on niinkun sekotus montaa lajii. Rullaluistelu, jääkiekko ja niillä oli salibandy maalit ja pallo.


Tonne veneeseen on päästävä. Se maksaa kai 5€ 40minuuttia, joten ei oo paljoo. Tohon lampeen on tuotu ihan sika isoja kaloja ja siellä on myös kilpikonnia.

Flamenco, tän naisen ympärillä oli ihan sairas väki joukko. Toi tanssiesitys oli ihan huikee!







Oli kaunista kun rupes ilta pimeneen ja aurinko laskeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti